Solheim Gjerdenett AS er en tradisjonsrik virksomhet med en lang erfaring, historikk og den lengste erfaringen med gjerder og porter i Hordaland.

 

Solheim Gjerdenett AS ble grunnlagt i 1917, og er en del av Garda Sikring som er Norges største innen faget områdesikring.

Vi er godkjent opplæringsbedrift for Hordaland Fylkeskommune.

Vi kan montere alle våre produkter og er konkurransedyktige på de områdene vi arbeider innenfor. Vi tilbyr komplette sikkerhetsløsninger skreddersydd for industri- og privatmarkedet.

 

Bredt utvalg skreddersydd etter kundens behov

Vår evne til å skreddersy sikringssystemer etter kundens ønsker og behov gjør oss til den markedsledende leverandøren innen områdesikring og adgangskontroll i Hordaland. Det er ingen tilfeldighet at entreprenører, offentlige virksomheter, bedrifter og privatpersoner foretrekker våre løsninger.

 

Sertifiseringer og godkjenninger
Solheim gjerdenett benytter erfarne fagfolk som får grundig kursing og opplæring, for å kunne montere gjerder og porter på alle områder, som feks. jernbane, flyplasser, veger, trafo og høy risiko objekter. Vi har lengst erfaring i bransjen med høy kompetanse innen alle former for områdesikring. Vi har 100 % fokus på sikkerhet og kan vise til omfattende referanseprosjekter over hele Vestlandet.

  • Startbank kvalifisert leverandør
  • Sellihca kvalifisert leverandør
  • Transq kvalifisert leverandør til Jernbaneverket

 

Fornuftige priser, størst utvalg, høy kvalitet og god service
Vårt mål er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktig pris og kort leveringstid. Vi fører kun velrennomerte produktserier som tilfredsstiller krav til høy sikkerhet og god kvalitet. Våre produkter er skreddersydd for norske værforhold og oppfyller kvalitetsnormer som TÜV, EN/ISO. Vår galvanisering og pulverlakkering er kjent for ekstrem høy kvalitet og minimum 10 års fabrikasjons garanti.

  • Garda Sikring ble etablert i 2017, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet Norges ledende aktør innen vei-, anlegg-, område- og objektsikring.
  • Konsernet består av åtte selskaper med lang fartstid og svært høy kompetanse. Til sammen leverer vi til hele landet.
  • Konsernet har i dag ca. 160 ansatte
  • Ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvars- anlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer.
  • Norges største produsent av flettverk til gjerder
Kom i kontakt med ossher...